31 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Κάθε φορά που αλλάζουν οι εποχές πελαγώνεις για το πώς θα τακτοποιήσεις τα ρούχα στις ντουλάπες σου; Κι όμως, είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζεις! Δες τος 8 top συμβουλές για σωστή οργάνωση ντουλάπας!

Η στιγμή που περίμενες τόσο καιρό έφτασε: θα φέρεις το κουτάβι στο σπίτι σου. Και παρέα θα έχεις και μελέτες έχουν δείξει ότι ένα κατοικίδιο συμβάλλει στη μακροζωία. 

το επίκεντρο της παγκόσμιας προσπάθειας εντοπισμού θεραπευτικών προσεγγίσεων για την αντιμετώπιση της νόσου Covid- 19 και των επιπλοκών που προκαλεί, βρίσκονται και οι έλληνες επιστήμονες, λαμβάνοντας το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή κλινικών μελετών σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν τη φαρμακευτική απάντηση στην επιδημία.

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020 10:14

B12: Η βιταμίνη του μυαλού

Η βιταμίνη Β12 αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές βιταμίνες για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς συμμετέχει σε πλήθος βασικών βιολογικών διεργασιών.

Κάποια παιδιά δεν ενθουσιάζονται ποτέ με την πιπίλα ως αντικείμενο. Άλλα τη λατρεύουν ως μωρά, αλλά την εγκαταλείπουν με ευκολία όταν μεγαλώσουν λίγο. 

Από αύριο Tετάρτη 1η Απριλίου ξεκινούν οι αιτήσεις για τους εργαζομένους των επιχειρήσεων που είτε έχει ανασταλεί η λειτουργία τους λόγω εντολής δημόσιας Αρχής είτε έχουν πληγεί με βάση τους ΚΑΔ του υπουργείου Οικονομικών στην πλατφόρμα supportemployees.yeka.gr προκειμένου να λάβουν την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 ευρώ. 

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020 09:30

«Μένουμε σπίτι» ως τον Μάιο

παράταση των μέτρων και τον Απρίλιο είναι δεδομένη, με το επιστημονικό προσωπικό της χώρας να επιμένει στην αυστηρή οχύρωση – για όσο χρειαστεί – του πληθυσμού, ενόσω συνεχίζεται η δυναμική επέλαση του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας. 

Σύμφωνα με απόφαση του ΟΑΕΔ οι πληρωμές επιδομάτων ανεργίας η παροχή επιδόματος μητρότητας και το Δώρο Πάσχα 2020 θα πληρωθούν νωρίτερα του προβλεπόμενου. Την Τρίτη 31 Μαρτίου οι πληρωμές και το δώρο Πάσχα.

Η πανδημία του κορωνοϊού και η αναβολή των πρωταθλημάτων έχει προκαλέσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα στους συλλόγους, που χάνουν έσοδα από τα εισιτήρια, τα τηλεοπτικά, τα προϊόντα τους. 

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020 08:24

Χτύπησαν «κόκκινο» Skype και Messenger

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος τρόπος να έρθει κανείς σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα όσο διαρκεί η καραντίνα για τον κορωνοϊό.

Σελίδα 1 από 1925