28 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Τρίτη, 16 Ιούλιος 2019 11:12

Επενδύσεις ''Hotel'' στη Θεσσαλονίκη...

Γνώστες του τουριστικού προϊόντος και όχι μόνο αναζητούν τρόπους για να αποκτήσουν το δικό τους ξενοδοχείο, προκειμένου να καρπωθούν τα συνεχώς αυξανόμενα οφέλη που προκύπττουν για τον κλάδο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη, ή έχουν ανακοινωθεί νέα projects, την ώρα που δεν σταματά η αναζήτηση για τον κατάλληλο χώρο, με ιδιαίτερα προσφιλείς το τελευταίο διάστημα τις καπναποθήκες για τους επενδυτές και τα διατηρητέα κτήρια για τους ιδιοκτήτες που επιθυμούν να τα ‘ξεφορτωθούν’ λόγω των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων.

Δύο νέα πεντάστερα το 2020

Στο μεταξύ, στην κατασκευή ενός νέου πεντάστερου ξενοδοχείου στην οδό Μοναστηρίου 24, προχωρά, όπως ανακοίνωσε προ ημερών, η Anatolia Hospitality. Ο όμιλος οραματίζεται ένα νέο τουριστικό “hub» για τη Θεσσαλονίκη, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2020.

Η συνολική επένδυση ανάμενεται να αγγίξει τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Το κτίριο 4.800 τ.μ., που θα φιλοξενήσει το ξενοδοχείο αγοράστηκε στις αρχές του έτους με σκοπό την αλλαγή χρήσης του και βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο δίπλα στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό και στο μετρό.

Το πρώτο της πεντάστερο ξενοδοχείο, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 45, θα λειτουργήσει η Ledra Hotels & Villas. Ο όμιλος που αναπτύσσει και διαχειρίζεται υπερπολυτελή ξενοδοχεία, θα αποκτήσει παρουσία στα δίδυμα κτήρια της εταιρείας «Μηχανική Περιβάλλοντος», η οποία προχώρησε στην εικοσαετή μίσθωσή τους.

Σε εξέλιξη είναι η κατασκευή 5άστερου city hotel στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη. Το οκταώροφο ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει με το όνομα «Olympion City Hotel». Πρόκειται για επιχειρηματικό εγχείρημα της «Ολύμπιον Α.Ε. Οικοδομικές & Τουριστικές Επιχειρήσεις». Η δυναμικότητα του ξενοδοχείου θα είναι 27 δωμάτια, με 57 κλίνες.

 

newsit.gr
φωτο.αρχειου.

blog comments powered by Disqus