28 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Τρίτη, 16 Ιούλιος 2019 10:09

Επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ στην Θεσσαλονίκη το the Mindspark!

Για ακόμη μια φορά, παγκοσμίου φήμης εισηγητές θα βρεθούν στην σκηνή του «The Μindspark» προκειμένου να μεταδώσουν με τον καλύτερο τρόπο, γνώση για τις νέες τάσεις, νέα εργαλεία και τρόπο σκέψης.

Το κοινό θα μοιραστεί συνολικά 12 ώρες με τους κορυφαίους εισηγητές και επαγγελματίες. Θα θέσει ερωτήματα και θα ανταλλάξει απόψεις με τους εισηγητές, ενώ ταυτόχρονα θα έρθει σε επαφή με ανθρώπους που αναζητούν την γνώση και επενδύουν στην προσωπική τους ανάπτυξη.

Για πρώτη φορά θα επισκεφθεί την Θεσσαλονίκη ο Παγκόσμιος Διαμορφωτής σκέψης στην επιρροή συμπεριφοράς Professor Jeff French, ο οποίος θα εισάγει το κοινό στο σύγχρονο ρόλο του Μάρκετινγκ, παραδίδοντας την δεύτερη μέρα ένα masterclass με ένα πλήρες toolkit για την επιρροή συμπεριφοράς. O Iνδός Guru της Ηγεσίας Avinash Ananda θα αναλύσει την σύνδεση της ευτυχίας με την ηγεσία, μέσα από το μοντέλο Meta Mind Alignement. O ανάρπαστος και διεθνώς καταξιωμένος εκπαιδευτής στελεχών Δρ Γιάννης Καλογεράκης, θα αναλύσει τον μυστικό κώδικα της γενιάς των Millennials και της γενιάς Ζ, οι οποίες σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της συνολικής κατανάλωσης. Ο βραβευμένος ειδικός εταιρικής καινοτομίας Δρ Φιλιππόπουλος θα μυήσει το κοινό του the Mindspark σε σύγχρονα επαναστατικά εργαλεία, έννοιες και πρακτικές από παγκόσμια οπτική γωνία, εστιάζοντας στις αρχές της διαχείρισης στρατηγικών καινοτομίας και εμπορικοποίησης (commercialization) για τεχνολογικούς επιχειρηματίες, με τον τρόπο του MIT.

Στο διαδραστικό μέρος της πρώτης ημέρας, οι ομιλητές σε ένα πάνελ, πλαισιωμένοι από τον Γρηγόρη Γρηγοριάδη, Εμπορικό Διευθυντή της Italy Lines και άλλους  πετυχημένους ανθρώπους των επιχειρήσεων, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και θα δώσουν λύσεις σε προβληματισμούς.

Η δεύτερη ημέρα είναι αφιερωμένη στη γνώση στην πράξη και 70 κυνηγοί της γνώσης θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε τέσσερα ξεχωριστά masterclasses, από τους διακεκριμένους εισηγητές. Επιπλέον 9 “Special Minds” θα έχουν την ευκαιρία στο τέλος της δεύτερης ημέρας, να δειπνήσουν με τους νευρώνες (ομιλητές), τους επαγγελματίες του πάνελ και τους διοργανωτές, συμμετέχοντας στο αποχαιρετιστήριο δείπνο. Αν επιθυμείς να είσαι ένας από αυτούς βιάσου να κλείσεις το εισιτήριο σου καθώς μόνο 11 θέσεις είναι διαθέσιμες.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί σε τρεις περιόδους, ηλεκτρονικά
Mέχρι 15/7 τις διατίθενται εισιτήρια προνομιακής τιμής (early birds)
Από 16/7 έως 9/9 μέχρι και την εισιτήρια δεύτερης περιόδου (Regular)
Από 10/9 θα διατίθενται εισιτήρια με την τιμή εισόδου (Door)
Θα υπάρχει ειδική κατηγορία εισιτηρίων με διαμονή στη Θεσσαλονίκη, σε επιλεγμένα συμβεβλημένα ξενοδοχεία και σε προνομιακές τιμές. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Σχετικοί σύνδεσμοι:
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: www.eventora.com
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: https://linktr.ee/themindspark
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ: https://mindspark.gr/about/faq/?lang=el

 

πηγη:protothema.gr

blog comments powered by Disqus