22 Αύγουστος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς νερό θα μείνουν κάτοικοι στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, καθώς για ακόμη μία φορά θα υπάρχει διακοπή υδροδότησης ολόκληρο το βράδυ.

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών δεν θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει οι ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, ενόψει των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης την 6.9.2019 από τον πρωθυπουργό.

Ανοιχτό κάλεσμα προς τα συνδικάτα, τα σωματεία και τα εργατικά κέντρα και προς κάθε εργαζόμενο απευθύνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ), προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που προγραμματίζει στις 7 Σεπτεμβρίου, ημέρα των εγκαινίων της ΔΕΘ, στην πλατεία Αριστοτέλους, στις 6 το απόγευμα.

Εβδομήντα πέντε χρόνια συμπληρώνονται φέτος από το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη (2 Σεπτεμβρίου 1944) και ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει εκδηλώσεις στη μνήμη των 149 θυμάτων.

Η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών δεν θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει οι ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, εν όψει των εγκαινίων της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Η καθυστέρηση 77χρονου αγρότη να επιστρέψει στο σπίτι του από τις γεωργικές εργασίες στο χωράφι του στο Βατώντα Ευβοίας, θορύβησε τους ανθρώπους του που άρχισαν να τον ψάχνουν.

Το τροχαίο έγινε όταν δύο αυτοκίνητα -ένα ΙΧ και ένα αγροτικό- συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά με συνέπεια ένας άνθρωπος να εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό του ενώ υπάρχει και ακόμη ένας τραυματίας.

Σύμφωνα με το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα για την λειτουργία των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων το σχολικό έτος είναι η περίοδος που αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Αυγούστου του επόμενου έτους.

Δύο πόρτες με τα χέρια του έσπασε λοχίας στην Ξάνθη στην προσπάθεια του να σώσει άνδρα που κρεμόταν από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο κέντρο της πόλης, πριν λίγες ημέρες.

Πέμπτη, 22 Αύγουστος 2019 09:15

Yπό έλεγχο η φωτιά στη Σαμοθράκη

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στη Σαμοθράκη.

Σελίδα 1 από 2878