06 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΙΕΘΝΗ
Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 18:00

Πυρκαγιά καταστρέφει 3.500 αυτοκίνητα

Μοιάζει με σενάριο ταινίας όμως αποτελεί απόλυτα πραγματικό γεγονός και συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν 3.500 αυτοκίνητα εταιρίας ενοικιάσεων παραδόθηκαν στις φλόγες.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλε με δήλωση του ο Ηλίας Μόσιαλος προς τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, τον οποίο και χαρακτήρισε άνθρωπο με πολύ χιούμορ, ευρύτερη παιδεία και δεξιότητες που υπερβαίνουν τις συνηθισμένες διαστάσεις της πολιτικής.

Οι επιπτώσεις στην ψυχολογία των ανθρώπων από την κρίση του κορονοϊού είναι δεδομένο ότι θα αρχίσουν να εμφανίζονται σταδιακά και ίσως έτσι μπορεί να εξηγηθεί το περιστατικό που σημειώθηκε στη Ρωσία όπου ο Αντόν Φρανσίκοβ σκότωσε πέντε ανθρώπους.

Δεν αποδείχθηκε και τόσο... καλή λύση η ανοσία της αγέλης που προσπαθούσε να επιβάλλει ο Μπόρις Τζόνσον στην μάχη με τον Κορονοϊό, καθώς ο Βρετανός πρωθυπουργός μετά από 10 μέρες συμπτωμάτων Κορονοϊού πλέον είναι στο Νοσοκομείο με οξυγόνο.

Θετική στον Κορονοϊό βρέθηκε μια τίγρης σε ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης, που πιθανολογείται να την κόλλησε ο φύλακάς της.

Μια απίστευτη κίνηση έκαναν δύο γονείς από την Ινδία, οι οποίοι έδωσαν δύο ασυνήθιστα (ομολογουμένως) ονόματα στα νεογέννητα παιδιά τους.

Κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο, πιθανόν ήδη από αύριο Τρίτη, ετοιμάζεται να κηρύξει ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε εξαιτίας της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως γράφει στο σημερινό της φύλλο η εφημερίδα Yomiuri, καθώς τα κρούσματα μόλυνσης ξεπέρασαν τα 1.000 στην πρωτεύουσα, το Τόκιο.

Η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις

Από εκεί που ξεκίνησε η πανδημία του Covid-19 έχει αρχίσει η ζωή να καλυτερεύει με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί αισθητά κρούσματα και νεκροι.

Το θύμα είχε επιστρέψει από το Ηνωμένο Βασίλειο - 56 τα κρούσματα στη νησιωτική χώρα

Σελίδα 1 από 1960