28 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Σάββατο, 13 Ιούλιος 2019 12:45

6 Απλοί Κανόνες που θα Κάνουν το Μικρό σας Υπνοδωμάτιο να Μοιάζει με Μάστερ Κρεβατοκάμαρα

Αν μένετε σε κάποια μεγαλούπολη θα γνωρίζετε πως ο μεγάλος χώρος σε ένα σπίτι είναι πολυτέλεια. Παρόλα αυτά, όσο μικρό κι αν είναι το δικό σας σπίτι, έχετε την ευκαρία να δείξετε πόσο καινοτόμοι και εφευρετικοί μπορείτε να γίνετε.

Δείτε παρακάτω πως με μερικές έξυπνες κινήσεις θα μετατρέψετε την μικρή σας κρεβατοκάμαρα σε master υπνοδωμάτιο.

Έχετε παραπάνω από μια πηγές φωτός Έτσι θα διαχέεται το φως σε όλο τον χώρο και επομένως και η προσοχή του ανθρώπου που εισέρχεται σε αυτόν. Επίσης στερεώστε τα φωτιστικά σας στον τοίχο έτσι ώστε να μην πιάνουν χώρο από το πάτωμα.

Καθρέφτης Όπως σας έχουμε πει στο παρελθόν το να βάλετε καθρέφτη απέναντι από το κρεβάτι σας δεν είναι καλό φενγκ σούι. Μπορείτε, όμως να βάλετε καθρέφτη σε κάποιο άλλο σημείο και αν αυτό είναι εφικτό απέναντι από κάποιο παράθυρο ή μπαλκονόπορτα. Έτσι θα φαίνεται ο χώρος πιο μεγάλος.

Προτιμήστε γυάλινα έπιπλα Παρόλο που στην κρεβατοκάμαρα δεν έχουμε πολλά έπιπλα αν έχετε σκοπό να βάλετε κάποιο τραπεζάκι ή κάποια καρέκλα προτιμήστε να είναι γυάλινα. Έτσι θα τα διαπερνάει το μάτι χωρίς να μένει σε αυτά και θα είναι σαν αόρατα.

Επιλέξτε έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους Όσο πιο λίγα πράγματα έχετε, για παράδειγμα, στα κομοδίνα σας τόσο το καλύτερο. Προτιμήστε κομοδίνα με συρτάρια έτσι ώστε να μπορείτε να κρύβετε σε αυτά ό,τι δεν θέλετε να φαίνεται.

Κρεμάστε τις κουρτίνες ψηλά Όσο πιο ψηλά κρεμάσετε τις κουρτίνες σας τόσο πιο ψηλοτάβανη θα φαίνεται η κρεβατοκάμαρά σας.

Βάψτε το δωμάτιο Μια πολύ ωραία ιδέα για να δείχνει η κρεβατοκάμαρα πιο μεγάλη είναι να βάψετε όλους τους τοίχους της και το ταβάνι στο ίδιο χρώμα. Επιλέξτε ένα ανοιχτό απαλό χρώμα για να δείξει όλος ο χώρος πιο φωτεινός και μεγάλος.

 

 

 

(spirossoulis.com)

blog comments powered by Disqus