16 Οκτώβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Τετάρτη, 18 Σεπτέμβριος 2019 12:15

Το 14ο Ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων στο Λονδίνο

Πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο Λονδίνο το 14ο Ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων με τη συμμετοχή 32 εισηγμένων στο Χρηματιστήριο εταιρειών.

Υψηλή είναι η συμμετοχή διεθνών επενδυτικών funds, αναλυτών και διαχειριστών χαρτοφυλακίων, καθώς άνω των 560 συναντήσεων έχουν ήδη προγραμματιστεί μεταξύ ξένων διαχειριστών και υψηλόβαθμων στελεχών των ελληνικών εισηγμένων εταιρειών.

Πρώτες στις προτιμήσεις των ξένων επενδυτών για τις συναντήσεις είναι οι τέσσερις συστημικές τράπεζες ( Alpha bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς ).

Στο Συνέδριο θα δώσει το παρών και ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταικούρας ο οποίος θα αναλύσει την οικονομική πολιτική της νέας κυβέρνησης και τα μέτρα για την προσέλκυση νέων επενδύσεων στην Ελλάδα.

Οι ελληνικές εισηγμένες που πήγαν στο Λονδίνο για να παρουσιάσουν στη διεθνή επενδυτική κοινότητα τις προοπτικές τους είναι οι εξής: ΑΔΜΗΕ, Aegean Airlines, Alpha Bank, EXAE, Autohellas, Cenergy Holdings, Ελλάκτωρ, Ελβάλ-Χαλκόρ, Eurobank, Fourlis, ΓΕΚ Τέρνα, Terna Energy, ΕΛΠΕ, ΟΤΕ, Ικτίνος, Intralot, Κρι-Κρι, Lamda Development, MLS, Motor Oil, Μυτιληναίος, Εθνική Τράπεζα, Εθνική Πανγαία, ΟΠΑΠ, Τράπεζα Πειραιώς, ΟΛΠ, Profile, ΔΕΗ, Σαράντης, Πλαστικά Θράκης, Τιτάν και Βιοχάλκο.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr