28 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Τρίτη, 02 Ιούλιος 2019 19:30

Ο Β.Μασσέλος επανεκλέχθηκε πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πλεκτικής και Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), πριν από λίγες ημέρες.

 Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, η θητεία του οποίου είναι τριετής, επανεκλέχθηκε ο Βασίλειος Μασσέλος από την εταιρεία NOTA ΑΕ, ενώ τις θέσεις των δύο αντιπροέδρων κατέλαβαν οι Χρήστος Τσιόλιας από την OXFORD COMPANY ΑΕ και Νικόλαος Δάκος από τη MASS FASHION ΑΕ. Γενικός Γραμματέας εξελέγη ο Ιωάννης Σιούγγαρης από την εταιρεία MINERVA ΑΕ, ενώ την θέση του οικονομικού επόπτη έλαβε ο Ιωάννης Λαυρεντιάδης από την Κ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΑΕ.

Ως μέλη του διοικητικού συμβουλίου μετέχουν οι Σωτήριος Χαριτίδης από την εταιρεία ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ ΑΒΕΕ, Ζαφείριος Χήρας από τη ΧΗΡΑΣ ΑΕ, Παναγιώτης Κυρίδης από τη ΒΙΟΣΤΑΜΠ ΑΒΕΕ και Δημήτριος Παπαμαυρουδής από την ΗΛΙΟΣ ΑΒΕΕ. Το διοικητικό συμβούλιο συμπληρώνουν τέσσερα αριστίδην μέλη.

Ο προηγούμενος πρόεδρος, Τηλέμαχος Κιτσικόπουλος, από τον όμιλο ΕΛΒΕ , ο Ιωάννης Ακκάς από τα ΚΛΩΣΤΗΡΙΑ ΘΡΑΚΗΣ ΑΒΕΕ, ο Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος από την εταιρεία TOI&MOI ΑΒΕΕ και ο κ. Σταμάτης Κουρούδης από τα ΘΡΑΚΙΚΑ ΕΚΚΟΚΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]