18 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Δύο ημέρες πριν από την έκτακτη σύνοδο κορυφής την Πέμπτη για τον πολυετή προϋπολογισμό της ΕΕ της περιόδου 2021-2027 και μετά τις συναντήσεις που είχε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Νταβίντ Σασόλι διαπίστωσε απόσταση 230 δισεκ. ευρώ.

Σεβασμό των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Αμμόχωστο ζητά η Ουάσινγκτον, λέγοντας, παράλληλα, ότι οι μονομερείς ενέργειες για άνοιγμα ή εποικισμό των Βαρωσίων δεν συμβάλλουν στην επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό.

Τρίτη, 18 Φεβρουάριος 2020 21:45

Δεν είναι δική μας υπόθεση

Ξεχνάμε ότι αν εμείς κρίνουμε τους άλλους θα μας κρίνει και εμάς ο Θεός.

Φορολογικό νομοσχέδιο –  σκούπα για τη διασφάλιση των κρατικών εσόδων φέρνει το υπουργείο Οικονομικών το Φεβρουάριο, ενώ, παράλληλα, προωθείται νέος εξωδικαστικός με την εφορία για  φορολογουμένους που έχουν πρόστιμα.

Εκτός από τις διατάξεις για τη φοροδιαφυγή δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην ενίσχυση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού, για να μην υπάρχουν στραβοπατήματα στους στόχους. Το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει επίσης κίνητρα  για τους φορολογούμενους, όπως των πριμ σε αποδείξεις ηλεκτρονικών συναλλαγών, όπως είχε αναφέρει ρεπορτάζ των ΝΕΩΝ.

Με τον χειμώνα να κρατά για τα καλά και την θερμοκρασία να εξακολουθεί να βρίσκεται σε χαμηλά επίπεδα, πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να προστατευτούν τόσο από το κοινό κρυολόγημα όσο και από την γρίπη.

«Αθώο» κρίνεται το αυγό το οποίο μπορούμε να καταναλώνουμε άφοβα καθημερινά χωρίς να ανησυχούμε για την επιβάρυνση της καρδιάς μας όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα

Εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ - Είχε περιφερειακό ρόλο στο καρτέλ των σκληρών ναρκωτικών

Ανακοινώθηκε την Τρίτη το όνομα του διαιτητή που θα διευθύνει τον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, για τη φάση των «32» του Europa League, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (20/2, 22.00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να ενημερώνουν το ΤΑΧΙSnet και για μεταβολές του δηλωθέντος ΙΒΑΝ

Πλήρης νοημάτων η απαντητική επιστολή τοῦ Πατριάρχου Γεωργίας στην πρόσκληση συμμετοχῆς στην συνάντηση στο Αμμάν, που απεστάλη από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων.

Σελίδα 1 από 5571