16 Οκτώβριος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος 2019 13:30

ΠΑΟΚ: Ενα βήμα πριν από την επιστροφή ο Μαουρίσιο

Ο Βραζιλιάνος έχει μπει στο τελικό στάδιο αποθεραπείας, στο δρόμο για την επιστροφή στην αγωνιστική δράσης.

Η στιγμή της πλήρους επανένταξης του Ζοσέ Μαουρίσιο στο πρόγραμμα προπόνησης των υπόλοιπων συμπαικτών του στον ΠΑΟΚ δεν αργεί. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που είχε υποστεί ρήξη χιαστού το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου του 2019 και είχε υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης στις αρχές Απριλίου, έχει περάσει με επιτυχία τις τελευταίες «δοκιμασίες» οι ήδη οι ρυθμοί προπόνησης για εκείνον έχουν ανέβει.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει πλέον τεθεί, ο Μαουρίσιο θα είναι σε θέση να υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα μετά την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, στα μέσα Οκτωβρίου. Η ανταπόκριση στο μέχρι τώρα ασκησιολόγιο που ακολουθεί, με τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει σταδιακά, είναι ικανοποιητική.

Το γεγονός αυτό έχει τονώσει και την αυτοπεποίθησή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν κρύβει την ικανοποίησή του αλλά, όπως λέει στο περιβάλλον του, προσπαθεί να κοντρολάρει και τον ενθουσιασμό του. Ο Μαουρίσιο αντιλαμβάνεται πως μια έξτρα πίεση στο τελικό στάδιο λόγω της μεγάλης διάθεσης να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, πολλές φορές έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

info@thesspress.gr