26 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Παρασκευή, 13 Σεπτέμβριος 2019 10:36

Θεοδωρίδης: «Θα στηρίξουμε την κυβέρνηση για βία και στημένα»

Στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης θα σταθεί η ευρωπαϊκή ομοσπονδία για την αντιμετώπιση της βίας και των στημένων αγώνων, όπως δήλωσε ο Θόδωρος Θεοδωρίδης.

Στο πλαίσιο των εργασιών του 18ου ετήσιου συνεδρίου της UEFA για την Ασφάλεια και την Προστασία σε σχέση με τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, το οποίο διεξάγεται στην Αθήνα, ο Θόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα στηρίξει την ελληνική κυβέρνηση. 

«Ως UEFA θα στηρίξουμε την ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας και των στημένων αγώνων. Η παρουσία των δύο υπουργών δείχνει τη θέληση της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της βίας. Θα είμαστε δίπλα σας.», ανέφερε το υψηλόβαθμο στέλεχος της UEFA.

Παρόντες στο συνέδριο ήταν τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια», είπε στον σύντομο χαιρετισμό του ο κ.Αυγενάκης.

Από την πλευρά του ο κ.Χρυσοχοΐδης, δήλωσε ότι:

«Οι φίλαθλοι των ελληνικών ομάδων έχουν διαφορετική συμπεριφορά στους διεθνείς και ελληνικούς αγώνες. Κι αυτό οφείλεται στη μη εφαρμογή των νόμων. Οι Κυριακές του ελληνικού πρωταθλήματος θα γίνουν ίδιες με τις Τετάρτες του ευρωπαϊκού».

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]