29 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

Παρασκευή, 23 Αύγουστος 2019 10:15

ΠΑΟΚ: Διάβημα στην UEFA για πλαστικές σφαίρες - 4 οπαδοί τραυματίστηκαν

Οι Σλοβάκοι αστυνομικοί δεν έμειναν στα βλήματα κρότου - λάμψης και τα δακρυγόνα, καθώς έγιναν καταγγελίες για χρήση πλαστικών σφαιρών

Ηένταση που δημιουργήθηκε σχεδόν μια ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν για το Europa League στην κερκίδα όπου φιλοξενήθηκαν οι φίλαθλοι του Δικέφαλου, ξεκίνησε μετά από αντεγκλήσεις που υπήρξαν με τους σεκιούριτι έξω από το γήπεδο.


Οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν από τις δυο εισόδους που υπήρχαν στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ, έριξαν δακρυγόνα, βλήματα κρότου - λάμψης, ενώ έφτασαν στο σημείο να κάνουν ακόμη και χρήση όπλων με πλαστικές σφαίρες. Οι φίλαθλοι κατήγγειλαν όσα συνέβησαν στους επικεφαλής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν έντονα παράπονα προς τους παράγοντες της Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ κατήγγειλαν τα όσα συνέβησαν και στους απεσταλμένους της UEFA που έχει την ευθύνη για την τέλεση της αναμέτρησης.


Παράλληλα, γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους να προχωρήσουν και σε διάβημα προς την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για όσα τους καταγγέλθηκαν αναφορικά με τη συμπεριφορά των σεκιούριτι του γηπέδου, των αστυνομικών δυνάμεων αλλά και κυρίως τη χρήση πλαστικών σφαιρών.


Ενδεικτικό της βιαιότητας με την οποία επιχείρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις είναι πως τέσσερις φίλοι του ΠΑΟΚ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με τραύματα. Επίσης υπήρξαν και έξι προσαγωγές οπαδών, που διανυκτέρευσαν στην αστυνομική διεύθυνση της Μπρατισλάβας

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]