31 Μάρτιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Για κείμενο-μήνυμα που αναπαράγεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Να μην προχωρήσουν οι φαρμακοποιοί στην προμήθεια διαγνωστικών τεστ για τον COVID-19 , στην παρούσα φάση, συστήνει οι Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ), με επιστολή του προς τους φαρμακευτικούς συλλόγους της χώρας.

Σε χαμηλό 17 ετών διολίσθησε σήμερα το αργό πετρέλαιο τύπου brent.

Μεγάλη προσφορά του Ιδρύματος για τη Θωράκιση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Την ώρα που τα μεγάλα πρωταθλήματα σε ολόκληρη την Ευρώπη προσπαθούν να βρουν λύσεις για να ολοκληρωθεί η σεζόν εν μέσω κορονοϊού, η UEFA έβαλε νέα “φωτιά” για τη διεξαγωγή τους το καλοκαίρι.

«Επικίνδυνη» χαρακτηρίζουν οι οικονομολόγοι του Ινστιτούτου Οικονομίας (IW) της Κολωνίας στη Γερμανία τη χρήση υπό τις παρούσες συνθήκες του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας για τη στήριξη των οικονομιών ευρωπαϊκών χωρών εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Το προκλητικό δημοσίευμα στέκεται στην πρόσφατη επίσκεψη στην ακριτική νησίδα του υφυπουργού Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, στο πλαίσιο επισκέψεών του στο Ν.Α. Αιγαίο, στα μέσα Μαρτίου

Την άμεση επέμβαση των μελών της Ανεξάρτητης Αρχής προκάλεσαν καταγγελίες πολιτών για κανάλια που διαφημίζουν επικίνδυνα προϊόντα

Άμεση ήταν η ανταπόκριση της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κατατεθεί το 50% του μισθού σε ειδικό κρατικό λογαριασμό λόγω κορωνοϊού.

Aπό τη Δευτέρα για πρώτη φορά οι άνεργοι θα μπορούν ηλεκτρονικά να εγγράφονται στο μητρώο του ΟΑΕΔ για να αποκτούν δελτίο ανεργίας και να υποβάλλουν αίτηση για την τακτική επιδότηση ανεργίας.

Σελίδα 1 από 4857