06 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τον πολιτιστικό πλούτο της Αθωνικής Πολιτείας, μέσα από το έργο της ψηφιοποίησης σπάνιων κειμηλίων, χειρόγραφων, γλυπτών, αγιογραφιών και άλλων αντικειμένων, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Άγιο Όρος-Ψηφιακή Εποχή», σε παραγωγή COSMOTE TV.

Είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά και γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής.

Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 15:12

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και το The Last Of Us

Αναβολή στην κυκλοφορία του «The Last of Us Part II» ανακοίνωσε επίσημα ο director του παιχνιδιού Neil Druckmann, σε δηλώσεις του στο Playstasion blog.

Αν έφτιαξες ένα iPhone, μπορείς να φτιάξεις και κάτι πιο απλό. Η Apple σχεδίασε και άρχισε να παράγει πλαστικές ιατρικές ασπίδες προσώπου (shields) για το υγειονομικό προσωπικό που μάχεται κατά του κορονοϊού.

Οι έρευνες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι είναι ιδιαίτερα σκεπτικοί απέναντι στα αυτόνομα οχήματα, για να μην πούμε φοβισμένοι.

Εκτυπωμένες μάσκες τριών διαστάσεων με νανοφίλτρο, αλλά και προστατευτικά υλικά με νανοσωματίδια, μπορούν να παραχθούν από ελληνικά χέρια και την ελληνικές εταιρείες νανοϊατρικής.

Σάββατο, 04 Απρίλιος 2020 09:48

To La Casa de papel γονάτισε το ίντερνετ

Έφτασε στο Netflix η πολυαναμενόμενη τέταρτη σεζόν του La Casa De Papel, και το ίντερνετ άρχισε ήδη να… γονατίζει από ταχύτητες.

H Google δημοσίευσε δεδομένα από 131 χώρες, που συγκρίνουν την κίνηση που υπήρχε σε μετρό, τρένα, σταθμούς λεωφορείων, παντοπωλεία, καταστήματα, πάρκα και χώρους εργασίας, πριν και μετά το ντόμινο των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας.

Το Zoom, η ολοένα δημοφιλέστερη πλατφόρμα βιντεοδιασκέψεων διεθνώς (και στην Ελλάδα) στην εποχή της τηλεργασίας, τηλεκπαίδευσης, ψηφιακής ψυχαγωγίας και πάσης φύσεως online επικοινωνίας λόγω της πανδημίας, 

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων(FDA), η αρμόδια εποπτική αρχή των ΗΠΑ, ενέκρινε το πρώτο τεστ αίματος για την ανίχνευση προστατευτικών αντισωμάτων έναντι του νέου κορονοϊού, το οποίο δίνει αποτελέσματα μέσα σε 15 έως 20 λεπτά.

Σελίδα 1 από 463