17 Αύγουστος 2019

RSS Facebook Twitter

Διαβάστε επίσης

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος -με ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.- ενημερώνει τους πολίτες – χρήστες του διαδικτύου σχετικά με προσπάθεια εξαπάτησής τους, μέσω απατηλών τηλεφωνικών κλήσεων.

Την υψηλότερή του πτήση πραγματοποίησε επιτυχώς πρωτότυπο πυραύλου της κινεζικής LinkSpace, το οποίο στη συνέχεια μπόρεσε να προσγειωθεί- ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση των επαναχρησιμοποιούμενων πυραύλων για την εταιρεία.

Από καιρό τώρα το Facebook έχει πάψει να αρκείται στο να γνωρίζει απλώς πού βρισκόμαστε, με ποιον είμαστε και τι κάνουμε. Δεν του φθάνει να αναγνωρίζει τις προσωπικές μας προτιμήσεις και τις δραστηριότητές μας. 

Παρασκευή, 16 Αύγουστος 2019 19:30

Το T-Cross ξεχωρίζει στην γκάμα της VW

Με σύγχρονη εμφάνιση και με όλα τα στοιχεία ενός SUV το T-Cross ξεχωρίζει στην γκάμα της VW και μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα πολύπλευρο όχημα. 

Το Facebook πλήρωσε εκατοντάδες συμβασιούχους εργαζομένους (εξωτερικούς) για να καταγράφουν ηχητικά αποσπάσματα συνομιλιών μεταξύ χρηστών του, αναφέρει το Bloomberg, που επικαλείται άτομα με γνώση πάνω στο θέμα.

Η Snap (Snapchat) ανακοίνωσε την Τρίτη πως θα λανσάρει μια νέα έκδοση των γυαλιών ηλίoυ της, Spectacles, που θα έχει τη δυνατότητα να τραβά φωτογραφίες και βίντεο και να τα ανεβάζει απευθείας στο Snapchat.

Αν είστε χρήστες του YouTube, πιθανότατα έχετε «πέσει» πάνω σε ένα από αυτά. Είναι τα ASMR βίντεο και είναι η νέα μανία που γεννήθηκε μέσα στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Πέμπτη, 15 Αύγουστος 2019 08:29

Αγαπάς τη φωτογραφία; InFocus Awards της Huawei

Ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός Huawei InFocus Awards αποτελεί την ευκαιρία σου να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου και να δείξεις το ταλέντο σου στον κόσμο!

Τα στοιχεία μαρτυρούν πτώση στις πωλήσεις smartphones από την Apple και τη Samsung και οι πολύ υψηλές τιμές στις ναυαρχίδες τους είναι μία από τις αιτίες.

Ένα ρωσικό ανθρωποειδές ρομπότ με την ονομασία Φεντόρ, κάνει τα τελικά τεστ και ετοιμάζεται για την εκτόξευση του στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, από το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ στις 22 Αυγούστου, με ένα πύραυλο Σογιούζ που θα μεταφέρει το μη επανδρωμένο σκάφος Σογιούζ MS-114 μαζί με το ρομπότ.

Σελίδα 1 από 417