05 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

Παρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2020 09:12

Θεσσαλονίκη: Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Με 74 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, στις 18.00, η 3η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στο Δημαρχείο (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1, 1ος όροφος).

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον υπάλληλο του Δήμου Θεσσαλονίκης και αθλητή Εμμανουήλ Αγγελίδη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωφών – Βαρήκοων Ποδηλασίας που διεξήχθη το 2019 στην Γκαζίαντεπ της Τουρκίας.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν στη συνέχεια της συνεδρίασης είναι:

-Έγκριση της σύναψης μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης – HELEXRO A.E. στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Μελέτη Ανάπλασης Ειδικού Χωρικού Σχεδίου Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης».

-Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα εργασιών για την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση πλατείας Μαβίλη με στοιχεία βιοκλιματικού σχεδιασμού.

-Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση του άξονα Αχειροποιήτου – Αγίας Σοφίας (τμήμα από Τσιμισκή έως Λεωφόρος Νίκης )» και καθορισμός αποζημίωσης αναδόχου λόγω διάλυσης της σύμβασης.

-Έγκριση κοπής πέντε επικίνδυνων δένδρων στην οδό Αγγελάκη (από Αλ.Σβώλου έως Ν.Εγνατία ) με τη διαδικασία έγκρισης εργασιών μικρής κλίμακας .

-Έγκριση συνδιοργάνωσης του φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου «Run Together Thessaloniki 2020” που θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 8 Μαρτίου 2020.

-Έγκριση διοργάνωσης υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους ΧΧΧΙΙ Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Τόκυο το 2020.

-Έγκριση εκπαιδευτικού προγράμματος (Θεατρικό αναλόγιο) του Βαφοπούλειου Πνευματικού Κέντρου της Διεύθυνσης Βαφοπούλειου και Πνευματικών Ιδρυμάτων σε συνεργασία με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, το Α εξάμηνο έτους 2020.

-Έγκριση ανάθεσης σύμβασης εκπόνησης μελέτης για τη «∆ιαχειριστική του Άλσους Λουτρών Θέρμης».

-Ορισμός μελών του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και προσφύγων .

-Έγκριση υλοποίησης του κατασκηνωτικού προγράμματος του Δήμου Θεσσαλονίκης με τίτλο «Κατασκηνώσεις ΑμεΑ 2020».

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]