20 Ιανουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 12:00

Εύκολα μπισκότα βρώμης με μήλο

Μήλα, λοιπόν! Ένα από τα πιο υγιεινά φρούτα που συχνά ξεχνάμε πως έχουν κι αυτά…εποχή!

Ένας τρόπος να συμβάλλουμε ως καταναλωτές στην προστασία του περιβάλλοντος είναι και ο τρόπος διατροφής μας, κάνοντας τη δίαιτά μας «βιώσιμη». 

Η καθημερινότητα για μια μητέρα που δεν εργάζεται, αλλά έχει την πλήρη ευθύνη του σπιτικού της, είναι πολύ πιο σκληρή απ’ ότι φαίνεται και συχνά η δουλειά της δεν εκτιμάται όσο πρέπει ή όταν πρέπει. 

Η στάση που κοιμάσαι λέει πολλά περισσότερα για την προσωπικότητά σου από όσα νομίζεις.

Μέχρι τέλος Απριλίου θέλει η κυβέρνηση να ψηφιστεί το νέο πτωχευτικό δίκαιο.

Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 10:15

Ποια είναι η καλύτερη ώρα να τρώμε;

Μια από τις πιο γνωστές παραδοχές που αφορά τον έλεγχο του σωµατικού µας βάρους αποτελεί το ότι θα πρέπει να τρώµε την κατάλληλη ποσότητα φαγητού που χρειαζόµαστε, ώστε να καλύπτουµε τις βασικές ενεργειακές µας ανάγκες. 

Τα παιδιά, ειδικά στην εφηβεία, ενδέχεται να πουν ψέματα για να προστατεύσουν την ιδιωτικότητά τους και την ελευθερία τους, να καλύψουν τα λάθη τους ή τις παραβιάσεις των κανόνων που έχετε θέσει, ακόμα και για να προστατέψουν κάποιο άλλο άτομο. 

Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 09:46

Μυστικά για τέλειο ριζότο

Πώς φτιάχνω ριζότο μαγικό, με κρεμώδη πλούσια υφή και απίστευτη γεύση; Εδώ σου έχω όλα τα μυστικά για να να φτιάξεις το σωστό ριζότο, σαν επαγγελματίας!

Οι σχέσεις είναι σίγουρα απαιτητικές. Θέλουν καθημερινή προσπάθεια και υπομονή, ώστε να είναι μακροχρόνια αλλά κυρίως ευτυχισμένες.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Beyoncé ανακοίνωσε τη μελλοντική συνεργασία του brand της, Ivy Park, με το κορυφαίο brand αθλητικών, Adidas, παράλληλα με την κυκλοφορία ενός μοντέλου signature sneakers.

Σελίδα 1 από 1757