18 Φεβρουάριος 2020

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη, 22 Ιανουάριος 2020 16:51

Αικ. Σακελλαροπούλου: Έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που αναλαμβάνω

Η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, υποδέχθηκε στο γραφείο της στο Συμβούλιο της Επικρατείας τον Πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο οποίος της ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Κοινοβουλίου.

Η κ. Σακελλαροπούλου, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Τασούλα «για το μήνυμα» που της μετέφερε και τα «ευγενικά του λόγια», διαβεβαίωσε πως έχει «πλήρη συνείδηση του βάρους που αναλαμβάνω» και δεν παραγνωρίζει τις προκλήσεις των καιρών μας.

«Παρακαλώ να μεταβιβάσετε στη Βουλή τις ευχαριστίες μου και τη διαβεβαίωση ότι έχω πλήρη συνείδηση του βάρους που αναλαμβάνω», τόνισε, χαρακτηριστικά.

Δεσμεύτηκε για «συνεργασία με τη Βουλή, την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση», αναφέροντας πως «θα συνεργαστούμε για τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση» και έστειλε ηχηρό μήνυμα προς όλες τις πλευρές.

«Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας».

«Προσβλέπω σε μία κοινωνία που επουλώνει τα τραύματα του παρελθόντος και ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την εκπλήρωση του Συνταγματικού μου ρόλο», κατέληξε.

blog comments powered by Disqus
thesspress

thesspress

[email protected]