06 Απρίλιος 2020

RSS Facebook Twitter

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ


Warning: Creating default object from empty value in /home/thpress/public_html/components/com_k2/views/itemlist/view.html.php on line 146
thesspress

thesspress

[email protected]

Website URL:

Εκρηκτική άνοδο κατέγραψαν οι τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο.

Περισσότεροι από 100.000 κάτοικοι και εργαζόμενοι πρόκειται να «ανακουφιστούν» από την ένταξη των 14 γραμμών του ΟΑΣΘ στα ΚΤΕΛ, με τη διαδικασία να προχωρά με γοργούς ρυθμούς, όπως επισημαίνει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΟΣΕΘ.

Τον πολιτιστικό πλούτο της Αθωνικής Πολιτείας, μέσα από το έργο της ψηφιοποίησης σπάνιων κειμηλίων, χειρόγραφων, γλυπτών, αγιογραφιών και άλλων αντικειμένων, παρουσιάζει η νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Άγιο Όρος-Ψηφιακή Εποχή», σε παραγωγή COSMOTE TV.

Την πορεία της Ελλάδας σε ότι αφορά τα κρούσματα και τα θύματα του κορωνοϊού αποτυπώνουν τα διαγράμματα στα οποία αναφέρθηκε κατά τη συνέντευξη τύπου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δευτέρα, 06 Απρίλιος 2020 18:00

Πυρκαγιά καταστρέφει 3.500 αυτοκίνητα

Μοιάζει με σενάριο ταινίας όμως αποτελεί απόλυτα πραγματικό γεγονός και συνέβη στη Φλόριντα των ΗΠΑ όταν 3.500 αυτοκίνητα εταιρίας ενοικιάσεων παραδόθηκαν στις φλόγες.

Ο Νικ Κύργιος μπορεί στην πρώτη σκέψη του καθενός να είναι ένα παιδί απείθαρχο που πάντοτε κάνει τα Media ν' ασχολούνται μαζί του για κάτι αρνητικό, όμως, εν μέσω κορωνοϊού και καραντίνας, έδειξε την πολύ ανθρώπινη και ηρωική πλευρά του

Είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά και γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής.

Το πρωί της 6ης Απριλίου του 1941, ώρα 5.30′, ο γερμανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ερμπαχτ βρίσκεται στο σπίτι του διαδόχου του Μεταξά, πρωθυπουργού Αλέξανδρου Κορυζή.

Παρά τα προσωρινά πρωινά του κέρδη έναντι του δολαρίου, το ευρώ υποχωρεί εκ νέου κάτω από τα 1,08 δολάρια για έκτη συναπτή συνεδρίαση.

Οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται.

Σελίδα 1 από 4865